LED Headlight not working

Ignition, lighting, chassis, more

LED Headlight not working

Postby tka126 - December 31st, 2016, 11:27 pm

Hello All,

I have a 2011 Escape and I had gotten a set of LED plug and go bulbs for xmas. I just went to install them and when I turned the lights on I got nothing out of either side. Any one have an idea why or how to fix this?

In case you need to know which ones here they are:
https://www.amazon.com/Turbo-9008-Headl ... ii+led+h13


Thank you in advance.
User avatar
tka126
 
Posts: 5
E-C ROOKIE
WELCOME TO E-C!
Joined: August 31st, 2016, 12:41 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania
My nickname: Tim
My vehicle: 2011 Ford Escape XLT SAP
My vehicle's name: Scapey

Re: LED Headlight not working

Postby VD443H - January 2nd, 2017, 2:51 am

I had the same problem with a similar set. Turned out the polarity was reversed in the plug. I rotated it 180 degrees and it worked. I ended up sending them back since it wouldn't make a secure connection.


Sent from my iPhone using Tapatalk
VD443H
 
Posts: 4
E-C ROOKIE
WELCOME TO E-C!
Joined: August 10th, 2016, 12:26 am
Location: New Milford,CT
My vehicle: 2003 Ford Escape XLT Yellow

Re: LED Headlight not working

Postby Barks507 - January 10th, 2017, 2:48 pm

Did you get them to work?


Sent from my iPhone using Tapatalk
User avatar
Barks507
 
Posts: 131
E-C LEVEL 2
Congratulations on reaching 100 posts!
Joined: February 15th, 2014, 5:55 pm
Location: London, Ontario, Canada
My vehicle: 2009 Ford Escape 4cyl


Return to Electrical Mods

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 6 guests